Omhels het bruisende leven in hartje Brussel

Wonen en werken in Brouck’R

 

 

Ik ben geïnteresseerd

Naar waar ben je op zoek?

Omhels het bruisende leven in hartje Brussel

Misschien woon je al in Brussel. Of misschien zie je het helemaal zitten om in Brussel te komen wonen. Dan is dit het moment om die droom waar te maken. Niet alleen is er een  grote vraag naar nieuwe woonprojecten in Brussel: Brouck’R ook voor de meest toekomstgerichte en duurzame woonbeleving in het hart van de stad. Hier geniet je van pure levenskwaliteit dankzij sterke mobiliteit, verschillende faciliteiten, genoeg groene ruimte en slimme energie-toepassingen. Hier omhels je Brussel en voel je je verbonden met de stad én met elkaar

 

Contacteer ons

 

 

Voel de vibe van Brussel

Door de centrale ligging bevind je je meteen op tal van bruisende plaatsen: de Dansaertwijk, de Vismarkt, het Beursplein, de Grote Markt en nog veel meer. Bovendien liggen ook honderden hotspots binnen handbereik – van talloze cafés en restaurants tot concertzalen zoals de Ancienne Belgique.

 

 

 

 

Studio

1-slaapkamer appartement

2-slaapkamer appartement

3-slaapkamer appartement

Profiteer van optimale mobiliteit 

Enorm veel transportmogelijkheden liggen op wandelafstand: trein- en metrostations, maar ook stations voor stadsfietsen. Zo kan je makkelijk milieuvriendelijke keuzes maken voor je mobiliteit. Brouck’R voorziet niet alleen ruime eigen parkeermogelijkheden voor auto’s, brommers en fietsen: er is ook een buurtparking.

Geniet van duurzaam wonen

Hoewel Brouck’R zich middenin de grootstad bevindt, vind je er genoeg groen en ruimte om tot rust te komen. Zo heeft het grootste deel van de appartementen een privéterras met zuidwest-oriëntatie. De biodiversiteit krijgt ook alle ruimte dankzij groene gevels, groene binnentuinen op 2 niveaus, tal van plantenbakken en meer. Bovendien zet Brouck’R volop in op duurzame oplossingen zoals natuurlijk licht, geothermische energie, groendaken, zonnepanelen en regenwater-recuperatie. 

 

 

Meer weten over Brouck'R?

Wij beantwoorden graag al jouw vragen!

Contacteer ons